Stari js bom tud omake kuhu!

 by dfarcnik in Izdelki Leave a Comment

Čili Škorpion

En zadnih, če ne čist tazadn, se je na sceni pojavu Čili Škorpion. Who da fak je sploh to?

Ej stari to je legenda, Vodiškov David, kuhar, gurman, faca za popizdit. Dela se je lotu pogumno in kokr kaže mu uspeva. Najdeš ga ze v marskateri restavraciji, tam k dela pa ziher. 🙂

Na sliki ma bolš polovico zravn, da slika lepš izpade kr sam po seb ni nek biser lepote ane 🤣

Omake

Ded je pogumno naredu par razlicnih omak. Od blagih do tahudih. Zdej lih vseh nism probu, kr roko na srce sma na festivalih degustirala vse kej drujga kokr omake.

Jbg, ko si cel dan za štantom mors na zdravje tud ahtat in bit primerno hidriran. Dehidracija je huda reč.

 

Una ta huda

Tole mam pa v hladilniku za mrzle zimske dni. Včas se mi ne da v peč zakurt, pa se bom kr s tem pogrel 😎

Klasika!!! Teksura lih prava, teče lepo, tud vodena ni. Okusi se lepo povežejo, nobena sestavina ne izstopa. Se vid, da ded zna kuhat. Top!! Sam huda je pa k sam hudič 🙂

Itak…špageti

Tist k me poznate že zdavnej veste, da nism zdrav, če vsaj 2-3x na tedn ne jem testenin. Pašta, makaroni, špageti, fusilli, ni da ni, sa m da je. In tale hudičev zvarek od Škorpiona mi paše direkt v omako za špagete. Da lepo začinm omako in ne pokvarm okusa. Tud na pici je recimo top, sam zame je prehuda.

 

Ok zrajcan si, kje boš pa nabavu?

Če si kje bliz Celja, pa še lačn po možnosti, pol morš nujno tja kjer ma najboljši sosed ta vlki center. Tam zad v čošku se skriva picerija Verona. Tam se boš dobr najedu, ob odlični hrani sprobu omake, jih kupu,… Če boš mel srečo, ti bo kuhu lih tist k kuha tud te omake.

Druga opcija je fejstbuk. Poišč David Vodišek  al pa Škorpion čili

dfarcnikStari js bom tud omake kuhu!

Leave Your Comment