Twingo na steroidih in Kralj habanerov…

 by dfarcnik in Izdelki, Plodovi Leave a Comment

Čiličar

Kralj habanercev iz Drulovke, človk z najbl gajstnimi petardami od jalapencev, človek, ki v twingiča sprav tolk robe, da bi lahk z njim špedicijo furu, človk od katerga sm si prvo omako kupu… en in edini Silvo!!!!!

Un je lev, js sm pa tiger 🙂

Bolano!!!

Pismo stari ka ti delaš? Resno! Ded  ma robo, da glava peče. O habanercih sploh ne bom zgublu besed, jalapenci so pa razred zase. In zdej si predstavli, da ma ded njivo na drugem koncu Slovenije in vse to prtroga do Kranja! S Twingom! Aja zdej je moderniziru, ma drug majhn avto, pa spet ga nalaga k zmešan. Študiram kokrat na let zadne fedre menja 🙂

 

Tule je že pol vn zložu

Petarde

Evo tud tanovga ne špara

Kokrkol, če rabiš habanerce al pa jalapence, pol veš na koga se morš obrnat!

Ni da ni!

No pa smo pršl do njegovih dobrot! Njegove sm probu prov vse! Od omak do marmelade. Prva k sm jo kupu je bla yellow habanero s hruško. Ja sadna, čeprav frutek omak ne maram. Sam tale pornič od omake direkt paše namazan na popečen toast in rezina, dve dobrega pršuta gor. Pornič res! Druga res dobra in posebna pa je njegova fermentirana s Sepio. Čepravo je notr Sepia, niti ni tolk huda. Ma je dobra, za na pico, za v omake, klasika….

Foodporn

Omaka Čili Čar iz v Sloveniji pridelanih čilijev je narejena pod okriljem majhnega družinskega podjetja in se ponaša z estetskim pakiranjem in vrhunskim okusom, ki mu ni enakega. Recept za štiri edinstvene omake, ki prepričajo še takšnega petičneža, je namreč nastajal dolgi dve leti.

Čili čar so izdelki iz doma vzgojenih in lokalno pridelanih najboljših sort čilijev z dodatki sadja in mešanice začimb brez kakršnihkoli umetnih aditivov.

 

To morš probat!

Kokr sm reku, to morš probat. Zdej spletne štacune nima, to morma porihtat nujno! Ma najdeš ga povsod. Od festivalov in raznih dogodkov, do fejstbuka in na straneh zacimbe.siSlovenske ustvarjalke in določene butične prodajalne.

Ja tud Čiličar uporablja ženske čare za bolšo prodajo 🙂

 

 

dfarcnikTwingo na steroidih in Kralj habanerov…

Leave Your Comment