SOOOOOL, soL s čilijeeeeem!!!

 by dfarcnik in Izdelki Leave a Comment

Čili Napoj

 Un ta desn, šarmer! Ta je ta gasjtn! Če prej neki nis nucu, boš pa pol, ko ti bo prodal. Sej nafuku te pa ne bo.

Stari teh ne morš zgrešit! Sred Izole prodajata soL primorcem! To je to! Taprav Štajerc te tud na domačem terenu sesipa! Ne ponujajo pa sam soLi, majo tud odlične čili omake. In to dejansko čili omake, brez paradajza, kompota in ostalih navlak, samo pure čili! Pol majo posipe, pražene bučke s čilijem, žganico s čilijem, pa še bučn olje s čilijem!

Taprav Štajerc ne bo jedu solate, če ni gor bučnga olja in tole je taman!

 

Solzne oči od Rumene mrzlice

Itak sm mogu sprobat kake so omake. Prvo sm se lotu Rumene mrzlice k piše, da je močna 2/3. Stari mene je pokurl, sm solzne oke dobu. Pismo sm se en tedn prpravlu, da sm še Solzne oči probu k so 3/3. No tuki je bla pa druga zgodba. Sej ne rečem, da je za pussyje, je pa pekočina čist drugačna in men je bla omaka TOP! O okusih sploh ne rabm razglablat, čisti čili, poezija! A si vidu, da so neke nagrade dobil – great taste award? No to ti pravim – odlične so!

Še en dokaz, da majo različni čiliji različne vrste pekočine, enim odgovarja eno, drugim drugo.

 

Cajt za shopping

Sj veš, praznki bojo vsak cajt tuki, božičnco boš tud dobu (upam) in cajt je, da boš kej nabavu – zase, za dušo al pa kak komplet za kolega (a sm lahk tvoj prjatu?). Prvo bo vsak prašu, če majo spletno štacuno. Itak, najdeš jo tuki, pol jih najdeš na fejsbuki, lahk se pa tud kr tja v Celestino zapeleš. Boš vsej mal Slovenije vidu.

dfarcnikSOOOOOL, soL s čilijeeeeem!!!

Leave Your Comment