Vsi so neki kr mojstri…

 by dfarcnik in Izdelki Leave a Comment

Mojstri okusov?

No tale prav, da je mojster okusov… Davor Bračič namreč. Model dela omake, gemišteke, marmelade, ni da ni! Zgleda, da je ded kr pridn pa podjetn.

še en Štajerc k dela čili omake pa prav, da je mojster…

Eeee stari to bomo še vidl!

Ajd pa dejmo neki pojest

Itak omake ne morš na suho probat ane. Pa sm si speku eno fajn domačo pico, da js sam vidm kake mojstovine baje tale model dela.

Matermilo tole je pa dobr

Sj veš, da ja vedn rabm neki dimlenga, pa sm sprobu dimleno – spet. Sm mel že cel komplet doma, vse požru, pa nč napisu. V glavnem tole je pornič! Mi je skor škoda na pico polivat, morm še kake rebrce spečt! Peče pa lih prov. Všeč mi je tud k ni vodena, je enmal bl gosta, pa še zmeri lepo steče iz flaške

 

Kaki Jack? Ja Daniel’s ane!

Pismo pr tolk dobro stvari je treba tud zad pogledat. Ka ves kaj ti mojstri mešajo notr. No tuki ni nč tajga kar bi te mogl zgrozit. Vse natur pa domač.

Lej kake plate!!!!

Evo pa smo pršl do konca in zdej hočeš ti tud tako omako ane. Nč hudga, če se potepaš po Štajerskem, pol zavij dol iz une sramote, k se ji pravmo avtocesta, na izvozu za Fram. Ne prašat zakaj, sam pejd. Pol pa pejd do Rač pa maš tam gostilno Karla.

A si vidu gor kake plate majo??

Lahk me povabš zravn, pa ti jo pomagam zmazat 😎

No, če si lih predalč doma pa se po štajerskem ne preganjaš, al pa če si sam preškrt do sebe, da bi se dobr najedu in raj kr Argeto po pot zakoleš, pol si jo pa prek spletne štacune nabav.

 

 

dfarcnikVsi so neki kr mojstri…

Leave Your Comment